Theo stethoscoop 20150924 W5 5669JOB SEARCH

Op deze pagina vind je de vragen van zorgorganisaties en zorgprofessionals die regelmatig binnenkomen bij TJ Partners. Klik op de vraag en lees het antwoord. Mocht u alsnog vragen hebben, dan kunt u onze contactpagina

Ik wil solliciteren bij TJ Partners of reageren op een vacature. Wat moet ik doen?
Wanneer je geïnteresseerd bent in een functie bij TJ Partners kun je het inschrijfformulier invullen. Vul alle benodigde gegevens in en klik op ‘Verstuur formulier’. Naar aanleiding van de inschrijving nemen wij via telefoon of e-mail contact met je op.
Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van een vacature kun je natuurlijk ook altijd bellen met TJ Partners. Ons telefoonnummer: 0182-742 715. Je kunt ook het contactformulier invullen. Vul in de onderwerpregel de vacaturenaam in.

Mijn zorgorganisatie zoekt zorgprofessionals. Hoe kom ik met TJ Partners in contact?
Wanneer u op zoek bent naar zorgprofessionals voor uw zorgorganisatie kunt u altijd bellen naar 0182-742715 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken. We maken naar aanleiding van uw aanvraag graag een persoonlijke afspraak.

Welke zorgprofessionals zoekt en biedt TJ Partners?
TJ Partners heeft voornamelijk verpleegkundigen niveau 4; verpleegkundigen niveau 5; verzorgenden individuele gezondheidzorg (VIG’ers) en Helpenden 2+ in haar bestand. Als zorgprofessional kun je bij TJ Partners zowel vast, tijdelijk of op oproepbasis aan het werk. We zijn ook op zoek naar ZZP’ers.
Twijfel je of een vacature of tijdelijke opdracht geschikt voor je is? Neem gerust contact met ons op.

Ik zoek werk dichtbij huis. Wat biedt TJ Partners?
TJ Partners werkt samen met opdrachtgevers in heel Nederland, maar merendeels in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Brabant. We helpen jou graag aan een geschikte baan in de gewenste regio.

Welke contractvormen biedt TJ Partners?
Zorgprofessionals kunnen op verschillende manieren werkzaam zijn voor TJ Partners. Je kunt bijvoorbeeld werken als ZZP'er of oproepkracht. Ook is het mogelijk om tijdelijk voor een organisatie te werken (detachering). Verder kun je, met hulp van TJ Partners, een overeenkomst sluiten bij een organisatie. TJ Partners biedt dus één van de onderstaande drie contractvormen aan:

  • Een samenwerkingsovereenkomst (voor ZZP'ers);
  • Een uitzend- of detacheringscontract;
  • Een contract bij een organisatie.

Ik wil mij ziekmelden. Wat is de procedure?
Wanneer je ziek bent, meld je dat diezelfde dag vóór de aanvangstijd van je werk bij de opdrachtgever. Vervolgens geef je jouw ziekmelding uiterlijk voor 09.00 uur 's morgens door aan TJ Partners en je leidinggevende. Als je uitzendkracht bent bij TJ Partners, dien je je ziekmelding ook te melden bij het UWV.

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?
Het salaris wordt uitbetaald voor de 10e van de maand, volgend op de gewerkte maand. Met deze salarisbetaling worden de onregelmatigheidstoeslag en reiskosten van de gewerkte maand uitbetaald.

Hoe declareer ik mijn uren?
Iedere medewerker ontvangt bij aanvang van een nieuwe opdracht een digitale versie van het urenformulier van TJ Partners. Dit formulier met gewerkte uren en kilometervergoeding vormt de basis voor jouw salarisberekening.

Het urenformulier dient na afloop van de werkweek naar TJ Partners te worden verstuurd. Dit kan op drie verschillende manieren:

  • E-mailen: scan het formulier of maak een digitale foto. E-mail het bestand vervolgens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Faxen: fax het urenformulier naar TJ Partners: 0182 - 890 454;
  • Per post versturen: Verstuur uiterlijk maandag jouw formulier naar TJ Partners, Dorpsstraat 78, 2931 AG Nederlek.

TJ Partners zorgt voor tijdige uitbetaling van de gedeclareerde uren en de eventueel daarbij behorende ORT en reiskosten. Bekijk ook de informatie over de uitbetaling van salarissen en onregelmatigheidstoeslag.

Ben je ZZP’er? Dan kun je jouw factuur per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. versturen.

Ik heb onregelmatig gewerkt. Wat zijn de bijbehorende percentages voor onregelmatigheidstoeslag?
Voor het berekenen van de onregelmatigheidstoeslag gebruikt TJ Partners de regeling onregelmatigheidstoeslag van de CAO VVT. De in artikel 5.7.2 genoemde geldelijke beloning wordt berekend uitgaande van het geldende uurloon, waarbij echter voor de berekening als maximum geldt het uurloon afgeleid van nummer 20 van de inpassingtabel, op basis van de volgende percentages:

22%:   voor onregelmatige dienst op uren vallende tussen 06.00 uur en 07.00 uur, en tussen 20.00 uur en 22.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
38%: op uren vallende tussen 06.00 uur en 08.00 uur en tussen 12.00 uur en 22.00 uur op zaterdag;
44%: op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op maandag tot en met vrijdag;
49%: op uren vallende tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur op zaterdag;
60%: op uren vallende tussen 00.00 uur en 24.00 uur op zon- en feestdagen en op uren vallende tussen 18.00 uur en 24.00 uur op 24 en 31 december.


Bij sommige opdrachtgevers worden rondom ort-vergoeding aangepaste afspraken gemaakt. Dit wordt vooraf aan je doorgegeven. De urenbriefjes zijn dan aangepast.

Ik heb een andere vraag
Andere vragen? Neem contact op met TJ Partners.

 

kruis

Met spoed extra handen nodig? ­Bel (0182) 74 27 15