Zorgprofessionals Doctors ss88353040

Je bent verpleegkundige, verzorgende of leidinggevende in de zorg en wilt zelfstandig aan de slag. Dat kan via TJ Partners.

Of je hebt een vaste baan, maar wilt graag daarnaast ook nog aan de slag. Ook dat kan. TJ Partners heeft een uitgebreid netwerk van ziekenhuizen, ggz-instellingen en thuiszorgorganisaties die regelmatig zorgprofessionals nodig hebben.

Heb je de juiste kennis en ervaring en sta je altijd voor goede kwaliteit van zorg? Wil je meer vrijheid en afwisseling in je werk? Meld je dan bij TJ Partners aan.

Jouw mogelijkheden

Je kunt op vier manieren via TJ Partners werken:

  • Je krijgt dankzij onze werving en selectie een nieuwe baan.
  • Je krijgt elders een nieuwe baan, maar sluit een arbeidsovereenkomst met TJ Partners (je wordt dan voor 3 tot 6 maanden gedetacheerd).
  • Naast je huidige baan sluit je een arbeidsovereenkomst met TJ Partners (je bent niet verplicht om aan een oproep gehoor te geven).
  • Je gaat als zelfstandige zonder personeel (zzp’ er) in de zorg aan de slag. TJ Partners heeft volop mogelijkheden voor zzp’ers in de zorg.

Uitgebreide screening

Wij werken alleen met zorgprofessionals die de juiste kennis, ervaring en diploma’s hebben. Die uitstekend zelfstandig kunnen werken, maar ook gemakkelijk in een team meedraaien. Wil je voor ons aan de slag als verpleegkundige, verzorgende of leidinggevende in de zorg? Dan gaan we je eerst screenen.

We willen persoonlijk met je praten om te weten wat je precies zoekt en wat bij je past. We checken je diploma's en referenties. Pas dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Wij kunnen ook gaan zoeken naar de baan die je graag wilt hebben.

Klik hier voor contactformulier en nieuwsbrief